طرز تهیه ی شیرینی شطرنجی

 

 
مواد لازم جهت درست کردن شیرینی شطرنجی:

 

کره  یک پیمانه (۱۶۰ گرم)
 پودر قند  یک پیمانه (۱۱۵ گرم)
 وانیل شکری  ۱/۴قاشق چایخوری
 آرد  سه پیمانه(۳۱۵ گرم)
 نمک  ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱/۴پیمانه (۱۵ گرم)

طرز تهیه شیرینی شطرنجی:
کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی می‌زنیم تا لطیف شود. آرد و نمک را الک کرده و به تدریج به آن اضافه نموده و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر یک دست شود، سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، یک قسمت آن را با پودر کاکائو مخلوط نموده و استراحت می‌دهیم. طرزتهیه شیرینی شطرنجی دو رنگ را به دو صورت مختلف می باشد.

 

 طرز تهیه شیرینی شطرنجی:روش اول

۱- برای خمیر مارپیچی، مقداری از خمیر وانیلی را برداشته و روی کاغذ روغنی به ابعاد ۱۰×۱۰ باز نموده، خمیر شکلاتی را نیز با همین ابعاد باز کرده و روی خمیر وانیلی قرار داده و رول می‌کنیم و درون یخچال کمی استراحت می‌دهیم. خمیر را با چاقو به ضخامت نیم سانتی‌متر برش داده و با فاصله مناسب در سینی فر می‌چینیم.

 

طرز تهیه شیرینی شطرنجی:روش دوم
۲- خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی‌متر روی سطح صافی باز کرده، روی آن را به وسیله قلم مو مرطوب می‌کنیم. خمیر وانیلی را نیز به قطر سه سانتی‌متر لوله کرده، روی آن قرار می‌دهیم، خمیر را لوله کرده و روی آن را پوشانده و مدتی در یخچال استراحت می‌‌دهیم. سپس آن را بیرون آورده و به صورت باریکه‌های نیم سانتی‌متری برش داده و در سینی فر می‌چینیم و در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد(۲۵۰ درجه فارنهایت) گرم کرده‌ایم، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می‌‌دهیم تا بپزد. سپس شیرینی را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه برروی پنجره فلزی منتقل نموده و پس از این‌که سرد شد، در ظرف مورد نظر می‌چینیم.

 

منبع : sooran.com

 

انتهای پیام/